to 25. maalisk. | Zoom

Mentorin ja SOS ry:n pyjamabileet

Mentorin ja SOS ry:n pyjamabileet

Paikka & aika

25. maalisk. klo 18.00
Zoom

Tietoa tapahtumasta

Onko viimeisistä pyjamabileistäsi vierähtänyt jo tovi? Kaipaatko uusia tuttavuuksia ja hauskoja pelejä? Nyt siihen on oiva tilaisuus. Tervetuloa kevään piristämiseksi järjestettäviin SOSsin ja Mentorin yhteisiin pyjamabileisiin! Luvassa myös maistuvia palkintoja peleistä!

Pyjamabileet järjestetään torstaina 25.3.2021 klo 18:00 Zoomin välityksellä (linkki jaetaan myöhemmin). Pue tapahtuman teeman mukaisesti mukavimmat pieruverkkarisi, silkkisimmät univaatteesi tai pehmoisimmat tohvelisi! Paras asu palkitaan!

Tällä kertaa olet itse vastuussa pyjamabileiden tarjoiluista, joten nauti oman makusi mukaan holillista tai holitonta juotavaa, herkkuja tai mättöruokaa, ja ota mukava asento peiton alla tai kotisohvalla.

Ohjelmassa on monenlaisia pelejä ja tutustumista esimerkiksi breakoutroomien välityksellä.

Tapahtumassa pyritään esteettömyyteen esimerkiksi pelien ohjeistuksen antamisena myös kirjallisesti chatissa. Noudatamme tapahtumassa myös turvallisen tilan periaatteita.

Tapahtumaan voi osallistua yksin tai kaverisi kanssa muistaen kuitenkin kokoontumisrajoitukset ja hygieniasuosituksia noudattaen.

MITÄ? SOS ry:n ja Mentorin yhteiset pyjamabileet.

MISSÄ? Zoomin välityksellä (linkki julkaistaan tapahtumassa myöhemmin).

MILLOIN? 25.3.2021, tilaisuus alkaa klo 18:00.

MIKSI? Koska poikkitieteellinen hauskanpito on tuplasti hauskempaa ja onnistuu myös korona-aikana!

Jaa tämä tapahtuma