top of page
Post: Blog2 Post
Etsi
  • Writer's pictureSos Ry

Kevään tapahtumat peruttu koronaviruksen takia

Valitettavasti koronaviruksen aiheuttaman tilanteen takia SOS ry:n kevään tapahtumat perutaan tai siirretään myöhempään ajankohtaan TREY:n ohjeistuksen mukaisesti. Hallitus seuraa tilannetta ja kokoustaa asian merkeissä mahdollisimman pian. Tiedotamme tilanteesta lisää niin pian kuin pystymme.

Tilanne on valitettava, mutta teidän sossilaisten ja muiden ihmisten hyvinvointi on meille ensisijaista. Toimenpiteet ovat kuitenkin ennaltaehkäiseviä, eikä paniikkiin ole syytä. Kehotamme opiskelijoita seuraamaan Intran tiedotteita aktiivisesti. Kiitos ymmärryksestä ja kärsivällisyydestä! Mahdollisissa kysymyksissä voitte olla yhteydessä puheenjohtajaan (sanni.saunavaara@tuni.fi).Teksti julkaistu alun perin SOS ry:n Facebook-sivulla ja sähköpostilistalla.

8 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Vuoden 2023 fuksiopas on julkaistu!

Paljon onnea kaikille uusille sosiaalityön opiskelijoille. Fuksioppaasta löydät tietoa niin opiskeluiden aloituksesta kuin tietoa yliopistoelämästä. Kannattaa käydä tutustumassa! Pääset fuksioppaaseen

Puheenjohtajan terveiset vuodelle 2023

SOS ry:n hallituksen toimintakausi on lähtenyt vauhdilla liikkeelle ja kaikenlaista on suunnitteilla tulevalle keväälle, niin kuin voitte sähköpostilistalle ilmestyvästä viikkokirjeestä, instagramista

Vuoden 2022 fuksiopas on julkaistu!

Onnittelut opiskelupaikasta kaikille uusille sosiaalityön opiskelijoille! Ennen kuin nähdään kampuksella orientaatioviikoilla, niin kannattaa käydä tutustumassa fuksioppaaseen! Oppaaseen pääset tästä.

Comentarios

No se pudieron cargar los comentarios
Parece que hubo un problema técnico. Intenta volver a conectarte o actualiza la página.
bottom of page