top of page
Post: Blog2 Post
Etsi
  • Kirjoittajan kuvaSos Ry

Kevään tapahtumat peruttu koronaviruksen takia

Valitettavasti koronaviruksen aiheuttaman tilanteen takia SOS ry:n kevään tapahtumat perutaan tai siirretään myöhempään ajankohtaan TREY:n ohjeistuksen mukaisesti. Hallitus seuraa tilannetta ja kokoustaa asian merkeissä mahdollisimman pian. Tiedotamme tilanteesta lisää niin pian kuin pystymme.

Tilanne on valitettava, mutta teidän sossilaisten ja muiden ihmisten hyvinvointi on meille ensisijaista. Toimenpiteet ovat kuitenkin ennaltaehkäiseviä, eikä paniikkiin ole syytä. Kehotamme opiskelijoita seuraamaan Intran tiedotteita aktiivisesti. Kiitos ymmärryksestä ja kärsivällisyydestä! Mahdollisissa kysymyksissä voitte olla yhteydessä puheenjohtajaan (sanni.saunavaara@tuni.fi).Teksti julkaistu alun perin SOS ry:n Facebook-sivulla ja sähköpostilistalla.

6 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

SOS ry:n hallituksen toimintakausi on lähtenyt vauhdilla liikkeelle ja kaikenlaista on suunnitteilla tulevalle keväälle, niin kuin voitte sähköpostilistalle ilmestyvästä viikkokirjeestä, instagramista

Onnittelut opiskelupaikasta kaikille uusille sosiaalityön opiskelijoille! Ennen kuin nähdään kampuksella orientaatioviikoilla, niin kannattaa käydä tutustumassa fuksioppaaseen! Oppaaseen pääset tästä.

Hellurei! Vuosi on kerennyt jo hetki sitten vaihtua ja viime viikolla päästiin aloittamaan hallitustoiminta kunnolla järjestäytymiskokouksen myötä. Poikkeusajassa on tämäkin hallituskausi päästy aloit

bottom of page