top of page

SOS ry:n tuotteet

Tällä sivulla lisätietoja SOS ry:n myymistä tuotteista, kuten haalarimerkeistä, laulukirjoista, college-paidoista, kangaskasseista ja juhlanauhasta.

 Lisätietoja saat varainhankintavastaavilta ja rahastonhoitajalta.  

SOS ry:n tuotteet: About
SOS ry:n tuotteet: Text

HAALARIMERKIT JA LAULUKIRJAT

SOS ry myy omia haalarimerkkejä ja laulukirjoja. Tuotteita myydään useimmiten SOS ry:n tapahtumissa.

COLLEGE-PAIDAT

College-paidat tilataan keväällä 2023. Lisätietoa saat varainhankintavastaavilta.

SOS ry:n tuotteet: Text

KANGASKASSIT

Kangaskassit tulevat myyntiin keväällä 2023. Lisätietoa saat varainhankintavastaavilta.

SOS ry:n tuotteet: Text

JUHLANAUHA

SOS ry:n juhlanauhan merkkiohjesääntö:

1§ Yhdistyksellä on käytössä juhlanauha, jota käytetään ylioppilaskunnan nauhan tavoin akateemisissa juhlatilaisuuksissa ja yhdistystä edustaessa.

2§ SOS ry:n juhlanauha on 30mm leveä. Nauhan pohjaväri on punainen, nauhan keskellä on valkoinen väri (6mm) ja valkoisen reunoilla on kultainen väri.

3§ Jokainen SOS ry:n jäsen on oikeutettu lunastamaan nauhan itselleen. Nauhan käyttöoikeus säilyy opiskelijayhdistyksen jäsenyyden päättyessäkin tai yhdistyksestä eroamisenkin jälkeen. SOS ry:n juhlanauhaa ei saa välittää yhdistyksen ulkopuolisille henkilöille.

4§ Käytettäessä juhlanauhaa tulee pukeutumisen olla tilaisuudelle ja nauhan arvolle sopivaa.

5§ SOS ry:n jäsenet kantavat akateemisissa tilaisuuksissa juhlanauhaa joko ruusukkeena vasemmassa rintapielessä tai oikealta olkapäältä rinnan yli viistoon vasemmalle nauhana. Nauhaa kannetaan juhlapuvussa liivin alla ja arkipuvussa liivin ja solmion päällä. Nauha ei koskaan saa koskettaa paljasta ihoa.

6§ SOS ry:n juhlanauhan kanssa voi käyttää toista juhlanauhaa. Tällöin SOS ry:n nauhan tulee kulkea ylempänä yhdistyksen omissa tilaisuuksissa.

MAKSUOHJEET:

Saaja: SOS ry

Tilinumero: FI24 4726 0010 0810 45

TAI Mobilepay numeroon: 52923

Viestikenttään: oma nimi + juhlanauha (Sossi Sossilainen juhlanauha)

Summa: määrittyy juhlanauhan määrän mukaan


Juhlanauhaa myydään 50cm pituisena kappaleena ja jäsenistölle se kustantaa 4€. Jos nauhaa haluaa ostaa enemmän (esim. olan yli menevä tai tilaa kerralla enemmän ruusukkeita) ilmoitetaan määrä 50cm välein eli esim. Tarvitset nauhaa 130cm tilaat tällöin 3x50cm nauhaa, ja maksat nauhasta 4€x3=12€.

Tuotteen noudosta sovitaan ensisijaisesti varainhankintavastaavan kanssa ostokuittia vastaan. Ota maksun jälkeen esimerkiksi näyttökuva maksustasi ja ilmoita varainhankintavastaavalle samalla ostitko juhlanauhaa ruusuketta varten vai olan yli menevänä nauhana. Näin varainhankintavastaava tietää paljon tarvitset juhlanauhaa. Varainhankintavastaavan ollessa estynyt rahastonhoitaja sopii tuotteen noudosta. Juhlanauhan myymisestä vastaa kaudella 2023 varainhankintavastaava Sanna Saariaho. Laita maksun jälkeen viestiä joko telegramissa: sannams tai sähköpostissa: sanna.saariaho@tuni.fi. Tällä hetkellä emme postita juhlanauhaa, joten otathan sen huomioon tilauksen yhteydessä.

Esimerkkitilaus:

Sossi Sossilainen ostaa juhlanauhaa ruusuketta varten 2kpl. Hän ostaa sen mobilepayssa koodilla 52923 ja ilmoittaa viestikenttään oman nimensä ja laittaa perään juhlanauha (Sossi Sossilainen juhlanauha). Hinnaksi tulee 8€ (4€x2). Kun hän on maksanut ruusukkeet, laittaa hän viestiä varainhankintavastaavalle seuraavasti: Hei ostin 2kpl 50cm juhlanauhaa ruusuketta varten ja liittää viestiin mukaan näyttökuvan suoritetusta maksusta todisteeksi. Seuraavaksi varainhankintavastaava leikkaa juhlanauhasta 2kpl 50cm osat ja sopii noudosta ostajan kanssa.

SOS ry:n tuotteet: Text
1.png
SOS ry:n tuotteet: Image
White Simple Light Blogger Bio Link Website_edited.png
SOS ry:n tuotteet: Image
bottom of page