top of page
Post: Blog2 Post
Etsi
  • Writer's pictureSos Ry

Puheenjohtajan terveiset vuoden 2021 alkuun


Kaikille jo tutuksi tullut poikkeusaika jatkuu vuonna 2021, mutta onneksi myös SOS ry pysyy. Uutta vuotta on jatkunut jo reilun kuukauden päivät, joten on aika jo perinteeksi muodostuneelle puheenjohtajan tervehdykselle.

Toivottavasti kaikkien lippu on pysynyt korkealla, mutta koronatestit pysyneet negatiivisena. Rakas ainejärjestömme on koronasta huolimatta pysynyt iskukykyisenä ja hyvinvoivana, uusi hallitus on järjestäytynyt ja aloittanut toimintansa innokkaana kuin nuori varsa. Tehtävämme on sama kuin ennenkin: tapahtumien järjestäminen opiskelijoiden moninaisuus huomioiden, edunvalvonta, tuutorointi, yhteistyö työelämätoimijoiden kanssa, yhteyden pitäminen ylioppilaskuntaan ja tiedekuntajärjestöön sekä edustaminen yliopiston toimielimissä ja työryhmissä. Poikkeusaika tuo tehtävän täyttämiseen omat haasteensa, mutta tärkeintä on, että kaikkien terveys on etusijalla. Olemme koronan voittamisessa jo yli puolen välin, ja yhdessä jaksamme maaliin asti! Muistakaa kysellä opiskelutovereittenne kuulumisia, ja tuetaan ja kannustetaan toisiamme erityisesti tänä keväänä.


Lukiessasi et varmasti voinut olla huomaamatta, että SOSssilla on uudet nettisivut! Jo pitkään suunnitelmissa ollut nettisivujen uudistus toteutui, ja haluankin kiittää Ilona Sorria isosta ja hyvästä työstä. Uutta on myös SOS ry:n yhdenvertaisuussuunnitelma ja turvallisemman tilan periaatteet, jotka on hyväksytty yhdistyksen kokouksessa viime vuoden lopulla ja jotka ovat kaikkien luettavissa nettisivuilta. Turvallisemman tilan luominen on joka ikisen vastuulla. Me sosiaalityön opiskelijat olemme todella moninainen porukka, ja se on meidän vahvuutemme sekä opinnoissa että työelämässä. Vaalitaan tätä moninaisuutta, ja kunnioitetaan toistemme erilaisuutta. Jokainen on yhdenvertainen ainejärjestön jäsen, ja kaikki ovat toimintaan tervetulleita sellaisena, kuin on. Tehdään yhdessä SOSsista yliopistomme yhdenvertaisin ainejärjestö, jossa ei ole mitään sijaa ulossulkemiselle, syrjinnälle tai häirinnälle.

Toivotan kaikille hyvää alkanutta vuotta ja intoa kevään opintoihin! Tehdään vuodesta 2021 meille kaikille hyvä vuosi.


Elsa Myllyaho

Puheenjohtaja ja edunvalvontavastaava

SOS ry
88 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Vuoden 2023 fuksiopas on julkaistu!

Paljon onnea kaikille uusille sosiaalityön opiskelijoille. Fuksioppaasta löydät tietoa niin opiskeluiden aloituksesta kuin tietoa yliopistoelämästä. Kannattaa käydä tutustumassa! Pääset fuksioppaaseen

Puheenjohtajan terveiset vuodelle 2023

SOS ry:n hallituksen toimintakausi on lähtenyt vauhdilla liikkeelle ja kaikenlaista on suunnitteilla tulevalle keväälle, niin kuin voitte sähköpostilistalle ilmestyvästä viikkokirjeestä, instagramista

Vuoden 2022 fuksiopas on julkaistu!

Onnittelut opiskelupaikasta kaikille uusille sosiaalityön opiskelijoille! Ennen kuin nähdään kampuksella orientaatioviikoilla, niin kannattaa käydä tutustumassa fuksioppaaseen! Oppaaseen pääset tästä.

Comments


bottom of page