Etsi
  • Sos Ry

Puheenjohtajan terveiset vuoden 2021 alkuun


Kaikille jo tutuksi tullut poikkeusaika jatkuu vuonna 2021, mutta onneksi myös SOS ry pysyy. Uutta vuotta on jatkunut jo reilun kuukauden päivät, joten on aika jo perinteeksi muodostuneelle puheenjohtajan tervehdykselle.

Toivottavasti kaikkien lippu on pysynyt korkealla, mutta koronatestit pysyneet negatiivisena. Rakas ainejärjestömme on koronasta huolimatta pysynyt iskukykyisenä ja hyvinvoivana, uusi hallitus on järjestäytynyt ja aloittanut toimintansa innokkaana kuin nuori varsa. Tehtävämme on sama kuin ennenkin: tapahtumien järjestäminen opiskelijoiden moninaisuus huomioiden, edunvalvonta, tuutorointi, yhteistyö työelämätoimijoiden kanssa, yhteyden pitäminen ylioppilaskuntaan ja tiedekuntajärjestöön sekä edustaminen yliopiston toimielimissä ja työryhmissä. Poikkeusaika tuo tehtävän täyttämiseen omat haasteensa, mutta tärkeintä on, että kaikkien terveys on etusijalla. Olemme koronan voittamisessa jo yli puolen välin, ja yhdessä jaksamme maaliin asti! Muistakaa kysellä opiskelutovereittenne kuulumisia, ja tuetaan ja kannustetaan toisiamme erityisesti tänä keväänä.


Lukiessasi et varmasti voinut olla huomaamatta, että SOSssilla on uudet nettisivut! Jo pitkään suunnitelmissa ollut nettisivujen uudistus toteutui, ja haluankin kiittää Ilona Sorria isosta ja hyvästä työstä. Uutta on myös SOS ry:n yhdenvertaisuussuunnitelma ja turvallisemman tilan periaatteet, jotka on hyväksytty yhdistyksen kokouksessa viime vuoden lopulla ja jotka ovat kaikkien luettavissa nettisivuilta. Turvallisemman tilan luominen on joka ikisen vastuulla. Me sosiaalityön opiskelijat olemme todella moninainen porukka, ja se on meidän vahvuutemme sekä opinnoissa että työelämässä. Vaalitaan tätä moninaisuutta, ja kunnioitetaan toistemme erilaisuutta. Jokainen on yhdenvertainen ainejärjestön jäsen, ja kaikki ovat toimintaan tervetulleita sellaisena, kuin on. Tehdään yhdessä SOSsista yliopistomme yhdenvertaisin ainejärjestö, jossa ei ole mitään sijaa ulossulkemiselle, syrjinnälle tai häirinnälle.

Toivotan kaikille hyvää alkanutta vuotta ja intoa kevään opintoihin! Tehdään vuodesta 2021 meille kaikille hyvä vuosi.

Elsa Myllyaho

Puheenjohtaja ja edunvalvontavastaava

SOS ry
61 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Syyslukukauden tapahtumakalenteri on julkaistu

Hei SOS ry:n jäsen! Oletko jo kaivannut opiskelijatapahtumia? Haluaisitko tietää tulevan syksyn tapahtumien aikatauluista hieman etukäteen? Verkkosivuille on julkaistu syyslukukauden 2021-2022 alustav

Vuoden 2021 fuksiopas on julkaistu!

Onnittelut opiskelupaikasta kaikille uusille sosiaalityön opiskelijoille! Ennen kuin tapaamme kampuksella orientaatioviikoilla, voit ottaa haltuusi fuksioppaan! Oppaaseen pääset tästä.

Hallitus ja aktiivit 2021

Hallitus Puheenjohtaja ja edunvalvontavastaava Elsa Myllyaho Varapuheenjohtaja ja edunvalvontavastaava Jonna Peiponen Rahastonhoitaja ja tapahtumavastaava Sanna Saariaho Sihteeri, sossulavastaava ja t